U predjelu Žmirići na zapadnom ulazu u Zadar idućeg tjedna otvara se novo suvremeno shopping odredište - Hey Park Zadar. Riječ je atraktivnom maloprodajnom parku i potpuno novom objektu koji predstavlja novost u šoping ponudi grada Zadra i okolice, kao i dobrodošlu alternativu uobičajenim trgovačkim centrima.

Prodajni prostor Hey Parka Zadar prostire se na 6.400 četvornih metara i ima čak 200 parkirnih mjesta. Kupci će tako na jednom mjestu moći obaviti kupnju svih najvažnijih proizvoda za kućanstvo, bilo da je riječ o namirnicama, kozmetici ili farmaceutskim proizvodima, opremi za sport i rekreaciju, ili pak hrani i opremi za kućne ljubimce. Zahvaljujući prostornom konceptu otvorenog tipa Hey Park Zadar donosi Zadranima sasvim novi, drugačiji i jednostavniji oblik kupovine bez stresa.

Svoje trgovine u Hey Park Zadru u četvrtak 15.12. otvaraju brojni poznati brandovi, uključujući njemački trgovački lanac Müller poznat po širokom izboru proizvoda u asortimanu parfumerije, drogerije, papirnice i igračaka. Odjeća i obuća bit će dostupna u poslovnicama omiljenih robnih marki Pepco i Sport Vision, a svoja vrata odmah će otvoriti i njemački Tedi, specijaliziran za prigodna poklon pakiranja i kreativne materijale.

U sklopu Hey Parka u Žmirićima svoje poslovnice odmah otvaraju i poznati talijanski prehrambeni lanac diskontnih trgovina Eurospin te domaći lanac ljekarni Farmacia. Za sve ljubitelje životinja tu je ZOO City trgovina specijalizirana za kompletan izbor hrane i opreme za kućne ljubimce, a tijekom iduće godine očekuju se i dodatne trgovine.

Investitor je zagrebačka tvrtka BMP Asset, a projekt je osmislio zadarski arhitektonski ured D&Z. Nakon što je uspješno okončan tehnički pregled i dobivena uporabna dozvola, pripreme za veliko otvorenje prvog maloprodajnog parka u ovom djelu Zadarske županije - Hey Parka Zadar - privode se kraju.

Hey Park Zadar predstavlja novi oblik shopping odredišta u kojem svaka trgovina ima zaseban ulaz izravno s parkinga pa stoga nema više potrebe za obilaskom cijelog trgovačkog centra da bi se obavila jedna kupnja. Ovakav oblik prodajnog mjesta predstavlja prednost u odnosu na klasične trgovačke centre budući da kupcima omogućuje bržu, ciljanu i često jeftiniju kupnju, dok slični primjeri domaćih i stranih retail parkova jasno pokazuju kako je riječ o praktičnom i među kupcima iznimno prihvaćenom modelu svakodnevne kupnje bez gužvi", objasnio je Željko Petković, direktor tvrtke BMP Asset.

Hey Park Zadar, na adresi Žmirići, Ulica Matije Gupca 59., svoja vrata otvara u četvrtak 15. prosinca u 8 sati. Maloprodajni park bit će otvoren od ponedjeljka do nedjelje, a svi građani Zadra i okolice pozvani su na najbolji šoping koji provjereno štedi vrijeme i novac.