NOVO Ubrzo nakon objave medijima policiji se javio vozač motocikla koji je skrivio prometnu nesreću u kojoj su lakše ozlijeđene dvije maloljetne pješakinje.

Kako doznajemo, vozač je također maloljetan pa je u postaju došao u pratnji roditelja. Radi se o 16-godišnjaku koji ima dozvolu za upravljanje motociklom te kategorije, a protiv njega bit će podnesena prekršajna prijava za izazivanje prometne nesreće. 

RANIJE U petak 2. prosinca 2022. godine oko 7.40 sati, u Zadru u Ulici Antuna Gustava Matoša, dogodila se prometna nesreća u kojoj je nepoznati vozač motocikla udario u dvije maloljetne pješakinje koje su prelazile kolnik. U prometnoj nesreći obje pješakinje su zadobile lakše tjelesne ozljede.

Policija vjeruje da kod vozača nije postojala namjera da prikrije svoje sudjelovanje u nesreći, stoga apelira da se javi Postaji prometne policije Zadar poradi utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti ove prometne nesreće.

Isto tako mole se svi građani koji imaju ikakvu informaciju o događaju da se jave prometnoj policiji na 023/ 345-293 te 023/345-167 ili operativnom komunikacijskom centru policije na telefon 192.