„Pitat ćemo ustanovu Zadarski sport", jedini je odgovor kojeg je na sjednici Gradskog vijeća dobila SDP-ovka Irena Dragić na pitanje o uređenju prostora nekadašnjeg Parka radosti, koje se najavljuje već sedam godina. Posljednja najava glasila je do konca listopada ove godine, no ni ona nije ispunjena. 

- Park radosti već godinama ima status ruševine, iako su sprave i podloga dopremljene još 2017. godine. Radi se o spravama koje su namijenjene za ulično vježbanje, a koliko znamo, nalaze se u hodniku Sportsko rekreacijskog centra Ravnice. Kad ćete te sprave staviti u funkciju?, pitala je Dragić.

No gradska uprava pokazala je da, bez upita vijećnika, ne prati rad javne ustanove koja je u njihovom 100-postotnom vlasništvu. Direktor Zadarskog sporta Jurica Dilber dosad se pravdao povlačenjem jednog sponzora iz projekta te nedostatkom sredstava iako je iz njihovog financijskog izvješća vidljivo kako su prošle godine imali višak novaca za zahvat kojim bi taj prostor postao primjeren svojoj lokaciji u centru grada. Od Dilbera smo stoga zatražili novo objašnjenje i odgovor na pitanje vijećnice, kojeg ćemo objaviti čim pristigne.