NOVO U Opću bolnicu Zadar prevezeno je šest osoba, među kojima je i sedmogodišnje dijete. Dok se informacija o težini ozljeda za druge još čeka, za dijete se zna kako je riječ o teškim ozljedama, ali nasreću radi se o prijelomu palca pa će ubrzo biti otpušteno iz bolnice.

U prometnoj nesreći sudjelovala su dva automobila zadarskih registracija, kojim su upravljali 82-godišnjak i 29-godišnjakinja.

RANIJE Policija je u 13:01 sati dobila dojavu o prometnoj nesreći na Putu Bokanjca.

Prema prvim informacijama, u sudaru su sudjelovala dva osobna automobila. Vozilom Hitne medicinske pomoći u Opću bolnicu Zadar prevezena su oba vozača, kao i putnici koji su se s njima nalazili u automobilu. Čeka se informacija o broju ozlijeđenih osoba kao i težini njihovih ozljeda. A o težini same prometne nesreće svjedoči fotografija koju nam je poslao čitatelj, a koji upozorava kako je riječ o dionici na kojoj brza vožnja nije rijetkost unatoč uspornicima.

Je li ona krivac za ovu prometnu nesreću, utvrdit će policijski očevid koji je u tijeku. Promet se odvija usporeno uz regulaciju policijskih službenika.