Dvadesetdvogodišnja žena iz mjesta Gornje Vrhovine kod Otočca preminula je 7. studenoga u Općoj bolnici Zadar, odakle je dovezena iz OB Gospić nakon što je rodila svoje četvrto dijete, javlja 24sata.

- Sedmoga studenog 2022. u popodnevnim satima u Jedinicu intenzivne medicine Opće bolnice Zadar primljena je rodilja. Bolesnica je upućena u našu ustanovu nakon dogovora s liječničkim konzilijem Opće bolnice Gospić, a zbog nastavka i poduzimanja dodatnih mjera intenzivnog liječenja. Nažalost, unatoč svim poduzetim mjerama bolesnica je preminula u Jedinici intenzivne medicine Opće bolnice Zadar - odgovorili su iz OB Zadar za 24sata.

U gospićkoj bolnici je rodila svoje četvrto dijete, kad su nastale komplikacije, a na porodu je u nekom trenutku bio i ginekolog dr. Darko Milinović, bivši ministar zdravstva.

- Ovo joj je bila četvrta trudnoća, termin joj je bio 22. studenog, no 7. studenog je radi bolova primljena u gospićku bolnicu. Njenom suprugu je rečeno da je došlo do komplikacija, da je išla na carski i da su je reanimirali. Potom je došla kratko svijesti, izgubila je puno krvi, i rekli su mu potom da su zvali hitnu da je odveze u OB u Zadru. No preminula je, ispričala je za 24sata obiteljska prijateljica.