Projekt snimanja pjesme i spota "Zadar je najbolji, Zadar je slavan" konačno je došao do svoje završnice, najavljeno je priopćenje Organizacijskog odbora kojeg prenosimo u cijelosti.

 Predstoji još snimanje završnog dijela spota koje će se održati 2. studenog 2022. u dvorani Jazine s početkom u 17 sati. Pozivamo sve medije, Zadrane, ljubitelje sporta i košarke da nam se pridruže na snimanju.

Svi sudionici - zadarski glazbenici, bandovi, klape i glumci, okupit će se na kultnoj istočnoj tribini dvorane Jazine kako bi se snimila sama završnica spota.
U ovom, najvećem projektu u Zadru do sad,koji je okupio oko 150 najboljih zadarskih sportaša, glazbenika i glumaca, svatko od njih dao je svoj doprinos kako bi se poznata zadarska navijačka pjesma "Zadar je najbolji, Zadar je slavan" otrgnula od zaborava i sačuvala kao gradska tradicija baš onako kako je htio naš Krešo Ćosić. Nova vremena donose nove pjesme, "Zadar je najbolji" ipak je legendarna navijačka pjesma koja je davala vjetar u leđa brojnim generacijama zadarskih ne samo košarkaša, već svih sportaša.

Zahvaljujemo svima koji su pomogli u ostvarenju ovog 100% zadarskog projekta, nije to bio nimalo lagan posao, ali nismo odustajali. Radujemo se konačnoj promociji pjesme i spota koju ćemo uskoro i održati.
Na snimanje završnice zadarskog spota pozvani su svi!


Organizacijski odbor
Krešo Butić, Tomislav Pehar, Davor Pekota, Igor Goić, Erik Pavin, Rikardo Perković, Igor Jelenić - Toto