Poznato je ime kupca kao i izlicitirana cijena za stan na Relji koji se prodavao u stečajnom postupku nad firmom bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma.

Stečajna upraviteljica tvrtke Kerum Natalija Mladineo podnijela je Trgovačkom sudu u Splitu zapisnik s ročišta za otvaranje pisanih ponuda iz kojeg je vidljivo kako je najbolju ponudu dao Vladimir Noršić, mali zagrebački poduzetnik čija se tvrtka bavi veleprodajom elektromaterijala. Bila je to i jedina ponuda koja je pristigla na adresu mjesta gdje se provodila javna dražba - ured javnog bilježnika Emila Brkića.

Noršić je očekivao veću konkurenciju pa je za stan površine 123,31 m2, čija je početna cijena iznosila 1,7 milijuna kuna, priložio ponudu u iznosu od 2,1 milijuna kuna, što ispada oko 2.270 eura po kvadratu. Dodatnih 80-ak tisuća kuna ponudio je i za četiri mala spremišta u prizemlju zgrade na adresi Trg kneza Višeslava 6C. No kupoprodajna transakcija još nije zaključena, već Noršić sada ima rok u kojem mora odlučiti hoće li je realizirati uplatom kupovnine.

Podsjetimo, sam stan nalazi se na četvrtom katu te tzv. "Kerumove zgrade", a sastoji se od ulaznog hodnika, dvije spavaće sobe, kupatila, WC-a, kuhinje s dnevnim boravkom i blagavaonicom, te dvije lođe.