Policijska postaja Zadar provela je kriminalističko istraživanje nad tri muške osobe u svezi narušavanja javnog reda i mira te nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Naime, dvojicu hrvatskih državljana u dobi od 46 i 37 godina se sumnjiči da su 22. listopada oko 03.50 sati u Sukošanu prilikom narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu fizički napali te teško ozlijedili 45-godišnjaka.

Ozlijeđenom je liječnička pomoću mu je pružena u OB Zadar, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede.

Pretpostavlja se da je bilo alkohola u toj zabavi poznanika  u ugostiteljskom objektu koji je radio do sitnih  sati, a koja je završila u krvi.. Policija je za događaj doznala tek na osnovu prijave iz zadarske bolnice o ozlijeđenom muškarcu.

Protiv obojice se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teških tjelesnih ozljeda te su predani u pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske.

Nadalje, treću osobu u dobi od 37-godina se sumnjiči da je tom prilikom sudjelovalo u narušavanju javnog reda i mira te je prekršajno sankcioniran zbog prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira - naročito drskog i nepristojnog ponašanja, navodi se u izvještaju iz PU zadarske.