Destinacijski film „Meet. Feel. Explore. Zadar" Turističke zajednice grada Zadra, u izvedbi produkcijske kuće Kreathia Studio i pod redateljskom palicom talentiranog Igora Goića, osvojio je prvu nagradu za najbolji hrvatski turistički film u kategoriji „Turistička destinacija - grad" na Međunarodnom festivalu turističkog filma - 11. Zagreb TourFilm Festival.

Goić je zajedno s direktorom TZ-a Mariom Palekom priznanje preuzeo sinoć na svečanoj večeri sinoć u hotelu Esplanada, a na kojoj su se okupili sudionici trodnevnog skupa filmaša i turističkih znalaca, profesionalaca koji se bave tom, jednom od najunosnijih gospodarskih grana i ljubitelja atraktivnih destinacija

- Ovogodišnje izdanje Zagreb TourFilm Festivala za nas je puno značilo, posebno nakon dvije pandemijske godine koje su poprilično promijenile trendove u turizmu. Na Festival je prijavljeno čak 106 filmova u konkurenciji, od toga 32 turistička filma iz Hrvatske, što je najveći broj ikad. Isto tako nas veseli da imamo filmove prijavljene iz 29 zemalja svijeta, s egzotičnih destinacija kao što su Fiji, Madagaskar, Uganda, Australija, Japan i Island, istaknula je Spomenka Saraga, direktorica Zagreb TourFilm Festivala kojeg organizira Balduči film i Turistička zajednica grada Zagreba, pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, Ministarstva turizma i sporta te Hrvatske turističke zajednice.