S dolaskom jeseni potrebno je obnoviti garderobu i nabaviti komade za neodoljive modne kombinacije. Shoppingu i novoj garderobi jednako se vesele mali i veliki pa je naredna Super subota idealna prilika za posjet centru Supernova Zadar i obiteljsku kupovinu.

Jeseni se brojni ljubitelji mode ponajviše vesele zbog sjajnih odjevnih kombinacija koje će u narednim danima prošetati, a koje ostavljaju pregršt prostora za kombiniranje boja, uzoraka, modnih komada i detalja. Popusti koje novo izdanje Super subote donosi 8. listopada idealni su da obnovite garderobu i počastite se artiklima iz novih kolekcija uz sjajne uštede.

U mjesecima pred nama važno je posebnu pažnju posvetiti dobroj obući. Svoj novi par cipela ili čizama potražite u trgovini Humanic uz 20 % popusta pri kupovini 2 ili više artikala, dok vam Deichmann priprema 30 % na odabrane artikle. Za one najmlađe, neodoljive kolekcije je pripremio Ciciban i to uz popust do 30 % na dio asortimana.

Savršene jesenske outfite potražite u Desigualu i to uz odličnih 30 % na odabrane artikle i dodatnih 10 % za sve nove i postojeće [email protected] članove. Odlični modni komadi čekaju vas i u trgovini OVS uz 20 % popusta na račun iznad 200 kn, a jednaku pogodnost pripremio je i Replay.

Za novu sezonu sportskih aktivnosti opremite se u Sport Visionu uz 20 % popusta za kupnju dva ili više artikla odabranog nesniženog asortimana ili u trgovini Nike uz 20 % na sav asortiman treninga i trčanja, uključujući i asortiman koji je već na popustu.

Ne propustite iskoristiti primamljive popuste i opremite se od glave do pete za nadolazeće jesenske dane. Cjelokupan popis popusta očekuje vas na web stranici centra. Provjerite ga i napravite popis za kupovinu, a ne zaboravite da vas 8. listopada u centru očekuje i naša shopping patrola koja ponovno nagrađuje najsretnije posjetitelje. Vidimo se!