NOVO Iako su prve informacije iz policije govorile kako je u sudaru ozlijeđena vozačica automobila, utvrđeno je kako je u Opću bolnicu Zadar ipak prevezena vozačica motocikla. Zadobila je lakše tjelesne ozljede.

Očevidom je utvrđeno kako je prometnu nesreću skrivio 54-godišnji vozač automobila koji je skretao ulijevo, bez da se uvjerio da nema opasnosti za druge sudionike u prometu, pa je udario u motocikl kojim je upravljala 42-godišnjakinja. Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog izazivanja prometne nesreće.

RANIJE Jedna osoba ozlijeđena je u prometnoj nesreći koja se dogodila na Putu Nina. 

Kako doznajemo u PU zadarskoj, radi se o vozačici osobnog automobila koja je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena u Opću bolnicu Zadar. Težina ozljeda bit će poznato naknadno, kao i okolnosti sudara. 

Promet na Putu Nina je normaliziran. 

RANIJE Dobili smo fotografije prometne nesreće koja se dogodila na Putu Nina, u blizini križanja s Ulicom Ante Baljaka. 

Prema informacijama iz Policijske uprave zadarske, došlo je do sudara osobnog automobila i motocikla. Dojava je stigla u 17:32 sata, a u tijeku je očevid zbog kojeg se promet odvija otežano, uz regulaciju od strane policijskih službenika. Još se ne zna ima li ozlijeđenih osoba.