Hrvatski brend visokokvalitetnog namještaja za zdravo spavanje, PERFECTA DREAMS, ponovo je otvorio vrata na istoj adresi, u novouređenom prostoru na adresi Zrinsko Frankopanska 18 na Relji. U još ljepšem prostoru i u opuštenoj atmosferi PERFECTA DREAMS ostaje vjeran načelu izbora najboljih materijala za proizvodnju vrhunskog asortimana madraca i kreveta.

- Perfecta Dreams ima 8 salona Perfecta u Hrvatskoj na koje smo jako ponosni, nalaze se u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Zadru. Ovaj novouređeni zadarski salon jedan je novi trenutak, osim što smo preuredili salon, ujedno smo i predstavili i novi koncept koji zovemo Mix and match. U ovoj godini pokrenuli smo i novi komunikacijski sustav, školovali smo osoblje te uveli niz inovacija u samom asortimanu i prodajnom procesu, a ono što ubrzo slijedi je nova web stranica. Otvaranje ovog novouređenog salona predstavlja rođenje nove Perfecte dreamsa koja je i do sada bila vrlo uspješna, a intencija nam je da budemo - još bolji, istaknuo je Damir Matijević, predsjednik Uprave i regionalni direktor za jugoistočnu Europu.

Kristina Bošnjak, direktorica maloprodaje istaknula je kako se Zadar i Perfecta Dreams jako vole.

- Ta ljubav traje već 13 godina i ovo je jedan od naših najdugovječnijih salona pa sam zato jako emotivna u vezi zadarskog salona i svakog njegovog daljnjeg koraka. U teškim vremenima opstali smo na tržištu među konkurencijom, izdvojili se jer smo ipak malo drugačiji. Ovom prigodom predstavljamo našu inovaciju za kupce, a to je projekt Mix and match, riječi su direktorice maloprodaje, Kristine Bošnjak.