Iz PU zadarske izvijestili su javnost o dva slučaja vožnje u pijanom stanju.

U ponedjeljak, 26. rujna u 01:40 sati u Zadru u Ulici Miroslava Krleže, policijski službenici su tijekom kontrole prometa zatekli 36-godišnju vozačicu koji je upravljala automobilom zadarskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,04 g/kg.

Vozačica je isključena iz prometa i smještena u prostorije policije do otrežnjenja, nakon čega je zbog počinjenog prekršaja, uz optužni prijedlog prepraćena na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru. S obzirom na to da je riječ o recidivistici, određena joj je mjera zadržavanja u zatvoru u trajanju od 14 dana, pa je predana u Zatvor u Zadru.

U subotu, 25. rujna u 04:04 sati u Zadru u Biogradskoj ulici u Murvici policijski službenici su tijekom kontrole prometa zatekli 44-godišnjeg vozača koji je upravljao automobilom zadarskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,05 g/kg.

Vozač je isključen iz prometa i smješten u prostorije policije do otrežnjenja, nakon čega je zbog počinjenog prekršaja, uz optužni prijedlog prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.