Sedmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se od 27. rujna do 2. listopada kroz šest etapa, na trasi većoj od 1.000 kilometara diljem Hrvatske. I ove će godine utrka CRO Race ponuditi brojna uzbuđenja i atrakcije, a prolazit će kroz neke već poznate, ali i nove destinacije.

Druga etapa utrke počet će u srijedu 28. rujna iz Otočca u 13:00 sati, cilj je u Zadru, a dolazak biciklista na cilj očekuje se između 16:45 i 17:06 sati.

Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koja sudjeluju u manifestaciji pa je potrebno povećati oprez i obratiti pozornost na bicikliste u prometu.

Privremena regulacija prometa na drugoj etapi Otočac - Zadar vrijedit će 28. rujna od 12:30 do 17:30 sati na cestama Ličko-senjske i Zadarske županije na ruti: Otočac - Ličko Lešće - Perušić - Gospić - Gračac - Zaton Obrovački - Posedarje - Poličnik - Zadar. Više informacija o prometu možete pronaći na poveznici https://bit.ly/3C8bkU6.

Zanimljivost je ovogodišnje biciklističke utrke CRO Race i treće izdanje virtualne utrke za djecu, Kids CRO Race, koje će se održati 28. rujna od 12:00 sati u Zadru. Tako će i zadarska djeca imati priliku natjecati se za naslov ukupnog pobjednika, čije će se proglašenje održati 2. listopada u Zagrebu