Glavni ravnatelj policije Nikola Milina stigao je jučer u Zadar kako bi načelniku Policijske uprave zadarske uručio rješenje kojim je dobio novi petogodišnji mandat.

Čestitajući mu na imenovanju, glavni ravnatelj policije je kazao kako će naredno razdoblje biti izazovno i kako se policija neprestano treba ostvarivati na dobrobit građana.

„Vi ste policijska uprava koja je napravila najveći iskorak u jednom dijelu i organizacijskom što tiče integracije policijskih postaja jer što smo homogeniji, bolje ostvarujemo rezultate i imamo više operativnosti", poručio je Milina prilikom obraćanja rukovodećim policijskim službenicima Policijske uprave zadarske.

Načelnik Anton Dražina se zahvalio na ponovno ukazanom povjerenju i u svom kratkom govoru napomenuo kako u ovom, za policiju izazovnom vremenu i dalje očekuje iskorak u organizacijskom smislu poglavito zbog specifičnosti i posebnosti teritorijalnog područja Policijske uprave zadarske.

Na kraju je naglasio kako će sa svojim suradnicima raditi na ostvarenju još boljih radnih rezultata te nastojati uz priljev mladih policijskih naraštaja realizirati zadane ciljeve u razdoblju koje je pred nama.

Potom je glavni ravnatelj policije u pratnji načelnika i suradnika obišao prostorije Policijske postaje Zadar, postaje koja je oformljena tijekom reorganizacije policijskih postaja u prethodnom razdoblju, izvijestili su iz PU zadarske.