Košarkaši Zadra danas će u finalu Pro Stars turnira u Francuskoj snage odmjeriti protiv Le Mansa. Zadrani su utakmicu u kojoj će se boriti za naslov pobjednika izborili dvjema pobjedama protiv vrlo renomiranih protivnika.

U prvom dvoboju uvjerljivo su svladali Cholet sa 103:77, da bi u drugoj bili bolji i od vrhunske ekipe Hapoel Holona slavivši na kraju s 86:81. Sada je pred našim košarkašima još jedan težak ispit u kojem ih očekuje sraz protiv vrlo dobrog suparnika koji je prošlu sezonu okončao u sredini ljestvice PRO A lige.

- Odigrali smo dvije sjajne utakmice s velikom energijom i sjajnim trčanjem prema naprijed. To bi nam trebao biti forte i u svima narednim susretima jer se onda svi razigramo i puno je lakše igrati. Možemo biti zadovoljni s prikazanim. Sada je ispred nas i finalni dvoboj u kojem ćemo također gledati sebe i svoju igru. Ne zamaramo se drugim ekipama jer ako mi budemo pravi onda će se protivnici baviti s nama - kaže naš kapetan Marko Ramljak koji je u dvije dosadašnje utakmice kombinirano ubacio 16 poena.

Utakmica u Angeru počinje u 20 sati, a prijenos uživo može se pratiti na poveznici bit.ly/zadar-le-mans