Povodom početka nove školske i vjeronaučne godine fra Božo Mandarić je u nedjelju , 11.09 .2022.g u crkvama sv.Kate u Vukšiću i sv.Nikole Tavelića u Lišanima ,predvodio mise zaziva Duha Svetoga uz početak nove školske i vjeronaučne godine. Fra Božo blagoslovio je učenike osnovne , srednje škole, osobito djecu koja polaze u prvi razred osnovne škole, kao i njihove torbe. Misi su bili nazočni uz ostale vjernike , školska djeca, njihovi roditelji i nastavnici .

-Draga djeco ne boje se ničega ,samo budie hrabri, odvažni, molite se Isusu .Bog će vam pomoći i tražite od Boga milost , da vas brani i sačuva . Ne dopustite da vam itko uzme Isusa iz vašeg života. Neka vas u svemu ovome Bog prati , blagoslovi , a Duh sveti neka vas vodi na poseban način i da budete Kristovi Amen , kazao je fra Božo Mandarić.

Nakon završetka mise, fra Božo je darovao prvašiće prigodnim poklonima, zaželio im sretnu, uspješnu i blagoslovljenu novu školsku godinu. Ove školske godine u Vukšiću je upisano 10, Lišanima 2, Buliću 2 , a u Lepurima 1 dijete u prvi razred.