Godišnji odmori i ljetne radosti sada su iza nas i vrijeme je za obiteljski shopping kojim ćemo se pripremiti za nove radne i školske obaveze. Uz Super subotu koja vas u centru Supernova Zadar očekuje 10. rujna kupovina će biti zabavnija i povoljnija.

Pred nama je povratak na posao i u školske klupe pa je i popis za kupovinu zasigurno dug. Potrebno je opremiti školarce, obnoviti garderobu, a na pomolu su i nove sportske aktivnosti kojima se rado vraćamo i za koje je također potrebna kvalitetna oprema. Novo izdanje Super subote ponovno donosi odlične pogodnosti uz koje će kupovina biti povoljnija, vrećice pune, a cijela obitelj oduševljena super shopping ulovima.

Nike vas ove subote časti s dodatnih 20 % popusta na sav već sniženi asortiman dok ćete u Sport Visionu kupovati uz 20 % popusta za kupnju dva artikla odabranog nesniženog i već sniženog asortimana te 30 % za kupnju dva ili više artikla odabranog nesniženog asortimana. 20 % popusta očekuje vas i u Adidasu i to pri kupnji 2 ili više artikala iz nove kolekcije.

U trgovinama Baby Center i Bubamara najmlađe opremite uz 20 % na tenisice, 20 % na 2 i više komada Lucky Kiddo trenirke, majice i tajice te popust od 15 % na ostale redovne cijene koji mogu koristiti članovi kluba, a ne odnosi se samo na Cybex Platinum i Cutie asortiman. U Galileu iskoristite akciju 1+1 gratis na košulje i majice kratkih rukava, dok vas u Moni čeka 10 % na kožu i kožnu galanteriju i 20 % na tekstil.

Ako u novu školsku godinu krećete s novim naočalama, svakako posjetite Optotim optiku koja priprema 30 % na kontaktne leće i određeni asortiman sunčanih naočala te 20 % na kompletne dioptrijske naočale i accessories program. Neizostavan je i posjet drogeriji dm u kojoj vas i ovoga puta očekuje 15 % na ukupnu kupnju iznad 200 kn/26,54 €.

Uz popuste koje su vam ove Super subote pripremile omiljene trgovine odličan shopping je garantiran. Na web stranici centra provjerite cjelokupan popis popusta i mudro isplanirajte kupovinu ovoga vikenda. Vidimo se 10. rujna!