Dvojica boksača zadarskog Aresa, Vice Radonić (69 kg) i Luka Bukvić (67 kg) ostvarili su vrijedne pobjede nad boksačima selekcije Češke, Františekom Polakom i Stephanom Vukoukalom u mjestu Drvenik kod Makarske. Drvenik je nakon Gradca bio domaćin još jednog prelijepog boksačkog spektakla, međunarodnog susreta selekcija Hrvatske i Češke na otvorenom u neponovljivom mediteranskom ambijentu.

Doslovno cijeli Drvenik uz brojne goste i turiste skupio se oko ringa na školskom igralištu i krcate tribine bile su pretijesne za sve koji su došli pogledati oglede između mladih hrvatskih i čeških snaga u kategorijama juniora, ml. seniora i seniora i doživjeti boks kao vrhunsku atrakciju u toploj ljetnoj večeri. Uzavrelo ozračje oko ringa dodatno je motiviralo mlade borce, pa su viđeni još borbeniji i žešći mečevi nego u Gradcu, a treba izdvojiti veliku večer zadarskih boksača: Vice Radonjića i Luke Bukvića (Ares Zadar) koji su upisali dvije pobjede i borbenošću podignuli temperaturu oko krcatog borilišta u Drveniku.

- Naši boksači su odradili taktički odlične mečeve i nadboksali iskusnije češke kolege te ostvarili dvije zaista lijepe pobjede za reprezentaciju. Dečke je vodio naš prijatelj i odličan trener iz BK Grom, Split Damir Madunić kao i njegov boksač Petar Leskur kojima zahvaljujemo na odličnom i stručnom vođenju naših boksača - istaknuli su Niko Marketin i Vedran Bajlo iz BK Ares.