Sarajevski pjevač Dino Merlin nakon četiri godine ponovno organizira turneju po Hrvatskoj, a jedan od gradova u koji će doći je i Zadar. U dvorani Krešimira Ćosića ovaj poznati kantautor i producent, osnivač i idejni vođa nekasdašnje grupe Merlin, nastupit će u subotu 15. listopada.

Merlin je u hrvatskim dvoranama nastupio u sklopu svoje prethodne turneje „Hotel Nacional", kada je napravio svojevrstan rekord, rasprodavši ulaznice za svaki od njih. Zadar mu je ostao u posebnom sjećanju, jer je u njemu 2018. godine nastupio prvi put. Ulaznice su već puštene u prodaju putem online platforme Adriaticket, a ako je suditi po početnom interesu može se očekivati da će i ovog puta biti rasprodane.

Osim dobro poznatih svevremenskih hitova iz njegove bogate muzičke karijere, publika će po prvi put uživo imati priliku čuti i neke od najnovijih hit singlova ("Mi", "Dođi", "Jedan dan, jedna noć", "Krive karte" i "Kako da ti kažem"), koji imaju više od 80 milijuna pregleda na njegovom YouTube kanalu, koji broji blizu 600.000 pretplatnika. Pored live premijere najnovijih pjesama sa predstojećeg 12. studijskog albuma, donosi posebno osmišljen show i osvježenu koncertnu set-listu u izvedbi pratećeg benda, a vizualni dojam showa upotpunit će specijalni scenski efekti, koji će sasvim sigurno dati posebnu čar njegovim muzičkim spektaklima poznatim po najvišim produkcijskim standardima.

- Snažna je ta veza i ljubav koju već desetljećima osjećam i dijelim uzajamno s mojom hrvatskom publikom. Zajedno se radujemo, pjevamo, osjećamo, tugujemo pa i zaplačemo - ponekad od tuge, ponekad od sreće, no jedni bez drugih ne možemo. Moj je život moja energija koju dobijem i potom podijelim sa svima vama; to je moj krvotok života, rekao je Merlin najavljujući novu turneju po Hrvatskoj.