Noćas, 27. kolovoza oko 02,25 sati na DC-8 , na dionici Poličnik - Posedarje, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač osobnog automobila, izvjestili iz PU zadarske.

Na mjestu događaja je proveden očevid, a prema rezultatima očevida do prometne nesreće je došlo kada je 20-godišnji vozač osobnog vozila zadarskih registarskih oznaka prilikom pretjecanja drugog vozila ispred, prešao na prometni trak namijenjen za promet vozila iz suprotnog smjera te udario u osobno vozilo zadarskih registarskih oznaka, kojim je upravljala vozačica u dobi od 19 godina (rođena 2003.godine), krećući se u smjeru Zadra.

Od posljedica nesreće na mjestu događaja je preminuo 20-godišni vozač, dok je mlada vozačica vozilom HMP prevezena na pružanje liječničke pomoći u OB Zadar. Doznajemo da je poginuli vozač sa šireg splitskog područja.

U vrijeme vršenja očevida, promet navedeno dionicom bio je obustavljen, a i dalje traje kriminalističko istraživanje u svezi utvrđivanja drugih relevantnih okolnosti prometne nesreće.