NOVO Kako doznajemo, ubijeni muškarac je državljanin Crne Gore, dok je uhićeni srpski državljanin. Načelnik Policijske postaje Pag Željko Blaić potvrdio je kako na ovom slučaju surađuju s tamošnjim policijama. Na novinarsko pitanje je li riječ o naručenom ubojstvu, Blaić je rekao kako to trenutno ne može komentirati.

Kako je vidljivo na snimci koja kruži društvenim mrežama, ranjenom muškarcu u pomoć su priskočili građani koji su ga pokušali reanimirati. "U glavu mu je pucao", vikao je jedan od šokiranih svjedoka. Nažalost, muškarcu nije bilo pomoći.

Više informacija o stravičnom događaju bit će poznato po dovršetku očevida.

RANIJE Jutros oko 6 sati policija je zaprimila dojavu kako je u Kolanjskom Gajcu na Pagu, ispred poznatog noćnog kluba na području Katarelca, jedna osoba ranjena iz vatrenog oružja.

Na mjesto događaja su upućeni policijski službenici te je ubrzo u prostorije policije privedena osoba koja se dovodi u vezu s navedenim događajem.

Ozlijeđeni muškarac je u vozilu Hitne medicinske pomoći na putu prema bolnici preminuo.

Na mjestu događaja provodi se očevid te je u tijeku kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti događaja, priopćili su iz PU zadarske.