U uređenju uvale Jazine koje je ponosno započeo tadašnji ravnatelj Županijske lučke uprave Marinko Slavić, sudjelovao je i Grad Zadar s uređenjem šetnice koja je podignula urbani standard tog središnjeg dijela Zadra.

Međutim to treba i održavati s čime se svi ti akteri ne mogu pohvaliti. More nosi sve i svašta do dna uvale Jazine, a prizor danju kako i noću nisu baš za pohvalu. Primjedbe građana smo adresirali Županijskoj lučkoj upravi.

U Čistoći su zaboravili na  posao mehaničko skidanje zalijepljenih žvakaćih guma koje su zacrnile kamenu površinu šetnice Jazina u koju je Grad uložio milijune.

Očito da treba novca i za održavanje u komunalnom odjelu. Klupe izložene suncu i moru vape pituravanje kako to tako i na ostalim mjestima gradskog središta.

Iz Grada Zadra svake godine donose "copy paste" mjere pripreme za turističku sezonu a da sami nisu odradili te male stvari u javnom prostoru.

I tko će uklanjati krepane životinje iz mora u Jazinama? Čistoća, komunalni redari ili služba Lučke uprave: je li se to više zna?.