Luka Božić novi je stari igrač KK Zadar, objavili su iz kluba vijest o povratku 26-godišnjeg košarkaša.

 Božić je dres Zadra  nosio tijekom sezona 17./18. te 18./19. Prošle godine branio je boje Širokog u kojem je u NLB ABA 2 ligi za nešto manje od 36 minuta na parketu bilježio 21.5 poen, 7 skokova i 5.5 asistencija po utakmici.

Svoje prve seniorske minute upisao je u redovima Pule 1981, nakon čega se vratio u rodni Bjelovar iz kojeg odlazi u klub koji je tada bio pred posrnućem - KK Zagreb.

Baš ga je  Zagreb "lansira u orbitu" te nakon odličnih igara u njegovom dresu Luka prelazi u KK Zadar. U Zadru je odlične partije pružao u sezoni 18/19 te je po valorizaciji nakon kraja regularne sezone bio najbolji igrač, ali usprkos tome MVP nagradu lige za tu sezonu dobio je Goga Bitadze. Tijekom korona sezone nije se nametnuo u Budućnosti VOLI, da bi nakon godinu dana pauze oživio karijeru kod trenera Jusupa u ekipi Širokog.

Denis Pleslić o potpisu Luke Božića: Onog trenutka kada nam se ukazala prilika za potpisati takvu klasu igrača kakav je Luka Božić, nismo previše razmišljali a uzimajući u obzir odgovornost prema trenutnom budžetu ugovor je potpisan do kraja godine uz opciju produljenja do kraja sezone.