U Ulici Put Petrića u Zadru u nedjelju ujutro, oko 4:50 sati, 38-godišnjak je prvo fizički, a potom i palicom napao 43-godišnjaka, udarivši ga po tijelu, nakon čega se udaljio s mjesta događaja. U događaju je 43-godišnjak ozlijeđen te mu je liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar, gdje su mu ozlijede okvalificirane kao lakše tjelesne ozlijede s mogućnošću prekvalifikacije.

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje te su protiv osumnjičenika nadležnom državnom odvjetništvu podnijeli kaznenu prijavu zbog Tjelesne ozljede u pokušaju.

Policijski službenici provode još dva kriminalistička istraživanja u svezi događaja u kojima su dvije osobe zadobile teže tjelesne ozljede . U nedjelju 14. kolovoza oko 19.30 sati policijski službenici Policijske postaje Pag zaprimili su dojavu o narušavanju javnog reda i mira na području Kolana te da je jedna muška osoba ozlijeđena. Do sada prikupljenim saznanjima utvrđeno je da se radi o 19-godišnjem državljaninu Njemačke kojemu je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede.

PU zadarska je zaprimila dojavu da je 13. kolovoza oko 1 sat na području Zemuniku, za sada više nepoznatih osoba fizički napalo 38-godišnjaka koji je zadobio teže tjelesne ozljede uz prijelome te mu je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici u Zadru. U cilju utvrđivanje svih okolnosti ovih događaja te pronalaska počinitelja policijski službenici intenzivno poduzimaju sve mjere i radnje u sklopu kriminalističkih istraživanja.