Objavljena je privremena rang lista za smještaj u studentskim domovima prema kojoj je 481 prijavljenih studenata koji su se natjecali za 464 mjesta u oba doma, a njih 40 imalo je pravo na izravan upis. Raspored prema domovima bit će poznat nakon objave konačne rang liste koja će se formirati nakon što Povjerenstvo za rješavanje prigovora razmotri pristigle prigovore, donijet će odluku o prihvaćanju ili odbijanju prigovora, te će se utvrditi konačna rang-lista.

Cijena smještaja za stari dom na adresi Franje Tuđmana 24d iznosi 450 kn, a novi je dom (Put Stanovi 1A) nešto skuplji s razlikom u cijeni ovisno o broju kreveta u sobi. Tako će studenti za dvokrevetnu sobu izdvojiti 825 kn, za trokrevetnu 675 kn, a jednokreventu sobu namijenjenu osobama sa smanjenom pokretljivošću 600 kn.

Ovakve cijene u novom domu među najskupljim su u državi, točnije, skuplji je samo dom u Dubrovniku u kojem će studenti za dvokrevetu sobu morati izdvojiti 850 kn. Svi ostali studentski domovi u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Varaždinu i Puli povoljniji su od novog doma u Zadru ako se usporede cijene standardnih dvokrevetnih ili trokrevetnih soba.