NOVO Smrtno stradali muškarac je talijanski državljanin koji je vozio osobni automobil talijanskih nacionalnih oznaka. 

U Opću bolnicu Zadar prevezeno je čak 9 osoba, među kojima ima lakše i teže ozlijeđenih. Nasreću, svi su izvan životne opasnosti. U automobilima su bile još 3 osobe koje nisu zatražile liječničku pomoć. 

Više informacija o okolnostima tragične prometne nesreće bit će poznato po dovršetku očevida zbog kojeg je i dalje zatvorena državna cesta DC-106, u blizini ulaza u Grad Pag iz smjera Gorice.

RANIJE Iz PU zadarske izvijestili su javnost o teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila danas u 12:15 sati na državnoj cesti DC-106, u blizini ulaza u Grad Pag iz smjera Gorice. 

Prema prvim informacijama, u prometnoj nesreći sudjelovala su tri vozila, a smrtno je stradala jedna muška osoba. Kako doznajemo, ima više ozlijeđenih. 

- Na mjesto događaja upućene su sve žurne službe. Zbog osiguranja mjesta događaja, pružanja liječničke pomoći drugim sudionicima te provođenja očevida, navedena dionica ceste privremeno je zatvorena za sav promet te se vozila preusmjeravaju drugim alternativnim pravcima, priopćili su iz PU zadarske. 

O prometnoj nesreći izviješteno je nadležno državno odvjetništvo.