Poznato je više informacija o stravičnom slučaju koji se sinoć dogodio u vikendici u Selinama gdje je, kako se sumnja, sin ubio oca i pokušao isto učiniti i svojoj majci. 

- Nad 26-godišnjim muškarcem u tijeku je kriminalistička istraga zbog kaznenog djela teškog ubojstva na štetu 61-godišnjaka te teškog ubojstva u pokušaju na štetu 60-godišnjakinje. Sumnja se da je 61-godišnjeg muškarca usmrtio, a 61-godišnjakinju ozlijedio oštrim predmetom koji je pronađen na mjestu događaja, rekla nam je u ponedjeljak u popodnevnim satima glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin. 

Kako neslužbeno doznajemo, oštri predmet predstavlja nož, a 60-godišnjakinja koja je preživjela napad otpuštena je iz Opće bolnice Zadar nakon što su joj sanirane lakše tjelesne ozljede. Njezin sin, koji ju je ostao u stanju šoka, trebao bi u večernjim satima biti predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske nakon čega ga čeka ispitivanje u Županijskom državnom odvjetništvu. Kako smo ranije pisali, 26-godišnjak je imao psihičke poteškoće.