Grad je raspisao natječaj za zaposlenje pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama osnovnih škola Grada Zadra. Ove se godine traži 119 pomoćnika što je nešto više nego prošle godine kada je ih primljeno 106.

Uvjet za kandidate za pomoćnike u nastavi učenika s teškoćama je najmanje četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje. Prednost imaju kandidati s područja Grada Zadra koji imaju iskustva u radu s djecom s teškoćama, imaju završenu najmanje 20-satnu edukaciju te kandidati koji su završili studije na edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetima, odnosno studije koji im omogućuju rad u osnovnim školama.

Uz prijavu kandidati trebaju priložiti životopis, presliku osobne iskaznice, uvjerenje o nekažnjavanju, uvjerenje o stručnoj spremi, potvrdu o prethodno završenoj edukaciji (u slučaju da kandidat posjeduje takvu potvrdu).

Prijave se dostavljaju od 18. srpnja 2022. godine do kraja nastavne godine 2022./2023. na adresu: Grad Zadar, Upravni odjel za odgoj i školstvo, Narodni trg 1, s naznakom "za pomoćnika u nastavi".

Svi kandidati koji se prijave na Javni poziv dužni su popuniti i potpisati Privolu za prikupljanje i obradu osobnih podataka. Obrazac Privole nalazi se na službenim stranicama Grada Zadra zajedno s Javnim pozivom.