Još uvijek nije kasno za najpopularnije modne komade sezone jer prilika za prošetati trendi outfite još je bezbroj. Štoviše, u kombinaciji s ljetnom rasprodajom u trgovinama centra Supernova Zadar, shopping će biti još bolji i sve što vam treba je dobar plan, modna inspiracija i praktičan vodič o najprodavanijim komadima sezone.

Na pitanje što se najviše isplati kupiti na ljetnim sniženjima odgovor je - apsolutno bilo što. Ipak postoje trikovi kojima se iz godine u godinu posluže pravi ljubitelji shoppinga i veliki zaljubljenici u modu i trendove. Osim bazičnih komada kojima redovito nadopunjavamo ormar, a praktično ih je kupiti onda kad su najpovoljniji, mudro je uz dobre popuste kupovati i trendovske komade koje ćete nositi ostatak sezone, ali i uspješno kombinirati u slojevitim outfitima čak i po završetku ljeta.

Kada pomislimo na ljetni outfit, prvo što nam padne na pamet je ljetna haljina. Prvi od modnih favorita sezone svakako je lepršava ljetna haljina, ali mali pomak koji je donijela kolekcija za ovo ljeto je zanimljiv tip kroja koji je preplavio trgovine - haljine s izrezima i spojevima čekaju vas u brojnim varijantama, prigodnim za sve prilike. Istovremeno i romantične i odvažne, upadljive ali i šarmantne, lako će se kombinirati u svim stilovima, a jedno je sigurno, neće ostati nezapažene.

Ljetna obuća također je vrlo podložna trendovima, a i ove godine s trona najprodavanijih i dalje ne silaze razni modeli natikača koji posljednjih nekoliko godina uživaju svoj status nezaobilaznog modela. Za svakodnevne kombinacije ljubiteljice mode rado će odabirati decentne sandale s vrlo tankim remenčićima, dok u večernjim outfitima visokim petama i dalje hrabro pariraju platforme koje su i ove sezone jedan od prodavanijih modela.

Modni dodaci ljeti su važniji nego ikada jer manja količina odjeće ostavlja puno prostora za nadogradnju stylinga pomno odabranim torbama i nakitom. Ako bismo samo jedan modni komad morali proglasiti najpopularnijim artiklom sezone, to bi svakako bile slamnate torbe koje se rado odabiru već nekoliko godina, ali ovoga ljeta zaista možemo govoriti o najbogatijem izboru veličina i modela. Osim velikih, poput onih za plažu, ulicama su zavladale i manje verzije pletenih ljetnih torbi, a među raznim izdanjima posebno se izdvajaju oni sa šarenim, najčešće cvjetnim vezom. Odlično nadopunjavaju brojne kombinacije pa ni ne čudi da su među najprodavanijim modelima ovoga ljeta.

Bez obzira volite li pratiti trendove ili uvijek vrtite neki svoj modni film, zasigurno će vas osvojiti bar neki od brojnih ovogodišnjih must have artikala. Budite kreativni i kombinirajte ih na sebi svojstven način, a uz malo sreće, željene primjerke ulovit ćete i na sjajnom popustu. Kakve vas ponude očekuju u trgovinama centra Supernova Zadar provjerite na web stranici.