Budući da su mediji dobili puno više informacija o nesreći koja se dogodila noćas u srcu Grada, oglasili su se iz PU zadarske u kojoj su potvrdili već objavljene informacije, osim da se radi o mladom Ircu koji se u Zadar došao zabaviti.

- Jutros oko 04,45 sati policija je zaprimila dojavu, kako je u Zadru u Perivoju kraljice Jelene Madijevke pronađena nepoznata muška osoba, koja je na mjestu događaja preminula.

Na mjestu događaja policijski službenici obavili su očevid kojim je utvrđeno da je do smrti došlo uslijed pada s veće visine. Do sada provedenim izvidima utvrđeno je da se radi o 20-godišnjem stranom državljaninu.

O događaju je upoznato Županijsko državno odvjetništvo u Zadru koje je naložilo obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Utvrđivanje svih okolnosti i relevantnih činjenica ovog događaja se nastavljaju, poručili su iz PU zadarske.

Iz gradske uprave se još nisu očitovali jer gradonačelnik danas radi u bolnici, a kada se vrati poslat će se priopćenje. Ne bi da ga Branko Dukić piše, a zadarskog gradonačelnika rijetko kada novinari mogu uhvatiti za izjavu.

Ovaj slučaj, međutim, zaslužuje odgovore na pitanja koja smo posali na adrese Konzervatorskog odjela u Zadru kao i Gradonačelniku.