U gradskoj upravi Zadra ponovno mijenjaju plan prijeme u gradsku upravu koja bi s otvaranjem još dva radna mjesta narasla na 174 zaposlenika da 1. lipnja nisu otišli pročelnik i njegove pomoćnice: Nevena Klarina i Marine Mihovilović Pjakin.

Za sada je u planu 9 novih u ovoj godini.

Uz dva radna mjesta u Odjelu za graditeljstvo i prostorno uređenje, i to administrativne tajnice i višeg stručnog suradnika za graditeljstvo, ukazala se potreba i za osobom koja će razrezivati komunalni doprinos.

Uz Ivanu Volarević, dipl. iur, koja je pomoćnica pročelnika za razrez komunalnog doprinosa i ostale poslove, odjek za komunalne poslove također vodi pravnik Ivan Mišulić.

Do sada je razrezano i naplaćeno 17 milijuna kuna komunalnog doprinosa  od 61 milijun planiranih u ovoj godini. "Kapitalci" su, kažu upućeni, u pripremi za razez. Za novo radno mjesto moguće je imati diplomu prava ali i arhitekture ili građevinarstva.

U pisarnici koja je pri Odjelu za gradsku samoupravu i opće poslove traži se referent se srednjom stručnom sprema, ekonomske, upravne ili opće struke