U organizaciji MNK Murvica, novog prvaka Zadarske županije kreće tradicionalni 24. po redu malonogometni turnir. Turnir prema najavama kreće 4. srpnja. Kada pričamo o turniru u Murvici vrijedi kazati kako je to trenutno najdugovječniji malonogometni turnir u županiji.

Organizator je i ove godine za sve posjetitelje spremio vrhunsku zabavu i spektakl malog nogometa.

„Već smo krenuli sa laganim pripremama, prije turnira čeka san završnica FavBet gradskih liga u Zagreb koja se igra 17. i 18. lipnja, a nakon povratka krećemo sto posto u pripreme. Pred nama je 24. godina turnira, prkosimo svim svjetskim krizama i pandemijama, jednostavno živimo taj turnir. Vjerujemo kako će gledatelji i igrači uživati u vrhunskom malom nogometu" - govore iz MNK Murvice.

Osiguran je nagradni fond od 25.000 kuna. Prvoplasiranoj ekipi pripast će 15.000 kuna, drugoplasiranom 7.000 kuna, a trećeplasiranom 3.000 kuna. Za tri prvoplasirane ekipe osigurani su i pehari, dok će četvrtoplasirani imati gratis sudjelovanje na malonogometnom turniru 2023. godine. Također nagrađivat će se i najbolji igrač, vratar i strijelac turnira Kotizacija po ekipi iznosi 600 kuna, a prijave se vrše na broj mobitela 098 330 428 (Srećko Grgeč) do 2. srpnja kada će se održati izvlačenje parova. Prošlogodišnji naslov brani MNK Murvica.