Policijski službenici provode istraživanje nad mladićima iz jednog zadarskog kvarta koji su u nedjelju 12. lipnja, u ugostiteljskom objektu na širem zadarskom području, teško ozlijedili maloljetnog mladića i još nekoliko njih lakše. Prema našim saznanjima, radi se o sportašu koji je u bolnici završio sa slomljenom vilicom.

- Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za nanošenje teških tjelesnih ozljeda prema maloljetnoj osobi, dok se kriminalističko istraživanje i dalje nastavlja zbog utvrđivanja svih ostalih sudionika kao i svih relevantnih činjenica ovog događaja.

Naime, u nedjelju, 12. lipnja u noćnim satima na širem zadarskom području u jednom ugostiteljskom objektu došlo je do fizičkog sukoba u kojem je sudjelovalo više mlađih osoba te je trojici maloljetnika pružena liječnička pomoć i utvrđena težina tjelesnih ozljeda.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda, protiv osumnjičenika će se nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznena prijava, stoji u odgovoru na naš upit PU zadarskoj.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.