Prošle subote u Opatiji se održao tradicionalni 12. Opatija rally u organizaciji Liburnia classic cluba. Na rallyju su nastupili i članovi Oldtimer kluba Zadar i ostvarili najbolje rezultate, kako pojedinačne, tako i ukupni. 

Zadrani su slavili sa četiri prva mjesta u četiri klase. U klasi F, u kojoj su automobili proizvedeni od 1961. do 1970., slavio je Arman Bogdanić, a na 2. mjestu smjestio se njegov klupski kolega Elvis Bajlo. U klasi G, u kojoj su automobili proizvedeni od 1971. do 1980., 1. mjesto osvojio je Siniša Pavić. U klasi H, u kojoj su automobili proizvedeni od 1981. do 1991., najbolji je bio Josip Švarc kojemu je ovo bio treći natjecateljski rally za OTK Zadar. Na 2., 3. i 4. mjestu našli su se redom klupski kolege Boško Bjelanović, Karlo Stipčević i Domagoj Praljak. U klasi T (terenski automobili so 1991.) slavio je Valentino Stipčević. 

Tako je Oldtimer klub Zadar osvojio 1. mjesto u poretku klubova i potvrdio vodstvo u ukupnom poretku za Prvenstvo HROS-a. Prvenstvo će se završiti 17. rujna sa „100 kilometara Zadra", rallyjem u organizaciji OTK Zadar kojim će pokušati potvrditi svoju dominaciju. 

Osim natjecateljskog karaktera rally će imati i izložbeni dio tako da će svi oni željni oldtimera imati mogućnost i razgledati ih.