Nakon prvog bibinjskog auto kina i velikog odaziva posjetitelja, Bibinjska udruga mladih "BUM" najavljuje novo, proljetno izdanje na plaži Punta! 

Film "Wrath of man" će se prikazivati na platnu širine čak dvanaest metara, dok će zvuk filma posjetitelji moći pratiti putem svojih radijskih aparata u automobilu spajanjem na privremenu radijsku frekvenciju.

Projekcija filma "Wrath of man" održat će se ove nedjelje, 5. lipnja s početkom u 21 sat. Ulazak automobila moguć je već od 20:30 sati. Organizatori mole posjetitelje da dođu ranije kako bi zauzeli propisana mjesta.

Na ulazu će biti postavljen šank sa kokicama i pićem, a ukoliko želite nešto naručiti u vaš automobil dok traje film dovoljno je da upalite unutarnje svjetlo i bit ćete usluženi.

Ulaz je slobodan!

Dani gnjeva - Wrath of Man

Priča slijedi misterioznog H (Jason Statham), zaštitara opakog pogleda koji radi za tvrtku koja prevozi novac u Los Angelesu i koji je odgovoran za prijevoz milijuna dolara po gradu. Tijekom pljačke vozila za koje su bili zaduženi, njegovi kolege ostaju iznenađeni preciznošću i vještinama koje će H pokazati i pitaju se tko je on zapravo i odakle je došao. Kao što to uvijek biva u Ritchiejevim inače zanatski perfektnim akcijama, i ovaj film obiluje uvrnutim detaljima i epskim dijalozima koji će se prepričavati godinama.