Zadar, 1. lipnja 2022. - Bliži se ljeto i sve više razmišljamo o godišnjim odmorima, lepršavim modnim kombinacijama i odličnoj zabavi koju donose dugi ljetni dani. Za to sve treba se i dobro opremiti, a najbolji ljetni shopping i ovoga je puta u centru Supernova Zadar.

Pratite li modne trendove zasigurno ste već primijetili da brojne trgovine centra svoje aktualne kolekcije nadopunjavaju i neodoljivim komadima za ljeto. Dok je proljeće bilo u znaku slojevitog odijevanja, ali i najavilo neke nove krojeve i boje, ljetna garderoba i ove će godine biti prozračna, šarena i lepršava. Odaberite omiljene odjevne kombinacije i obavezno ih nadopunite trendi obućom, torbicama, nakitom i neizostavnim sunčanim naočalama. Osim gradskih stylinga u kojima ćete izgledati savršeno čak i na visokim ljetnim temperaturama, pomno odaberite i kombinacije za godišnji odmor i odlazak na plažu. U kolekcijama za plažu vaših omiljenih brendova pronaći ćete savršene jednodijelne i dvodijelne kupaće kostime, kimona i kaftane te razne druge modele haljina za plažu kao i šešire, torbe te brojne modele sandala i japanki. Ljetna moda uvijek je razigrana pa je prava prilika da se opustite i uživate u šarenilu ljetnih kolekcija.

Dok neki planiraju aktivan godišnji odmor, drugi se vesele uživanju, opuštanju i čistom hedonizmu. Kakav god da vam je plan, briga oko rekvizita i opreme zadnje je što vam na odmoru treba. Pripremite se na vrijeme uz odličnu ponudu Supernove Zadar. U trgovine centra već je stigao ljetni asortiman i oprema za ljetovanje pa požurite po sve potrebno za savršen dan na plaži ili popularne sportske aktivnosti u kojima ćemo uživati u mjesecima koji dolaze. Za nezaboravne praznike opremite i najmlađe - neka im svaki dan odmora ostane najdraža uspomena uz igračke, opremu za plivanje i ronjenje, rekvizite za plažu i udobnu ljetnu obuću i odjeću.

Kako je sezona pred nama već tradicionalno i vrijeme brojnih proslava poput vjenčanja, krštenja, rođendana i diploma, u centru Supernova jednostavno i brzo odaberite poklon dragim slavljenicima. Za sve one neodlučne ili pak praktične, odličan je izbor Supernova poklon-kartica koju ćete vrlo jednostavno i lako nabaviti na infopultu centra ili putem webshopa. Posjetite centar Supernova Zadar u novom, ljetnom radnom vremenu, od 9 do 22 sata i uživajte u kupovini.