Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga. I ove godine Udruga Porat tim povodom otvara svoja vrata, najavio je predsjednik udruge Porat Siniša Kabić Peters.

Na Danima otvorenih vrata udruga građani će moći sudjelovati u druženju i sudjelovanju u kreativnim radionicama. Manifestacija će se održavati od 2. do 3. lipnja 2022. u prostorima udruge.

Program

Četvrtak, 2. lipnja 2022. od 10 do 14 sati

*„Dođite na kavu i zaigrajte društvene igre u udruzi Porat" u terminu od 10 do 14 sati u prostorijama udruge (Ilije Smiljanića 2) posjetitelji će imati priliku uživati u kavi i razgovoru, zaigrati društvene igre, dobiti promotivne materijale uz informacije o programima i družiti se s članovima udruge.

Petak, 3. lipnja 2022. od 10 do 12 i od 17 do 19 sati

„Kreativne radionice - kolaž" u jutarnjem terminu od 10 do 12 te u popodnevnom od 17 do 19 sati u prostorijama udruge će se održati kreativne radionice u tehnici kolaža. Kolaž je likovna tehnika koja razvija osjećaj za lijepim, omogućuje djeci spoznati važnost oblika i boja pomoću kojih se mogu izražavati. Izuzetno je jednostavna za rad i jako zabavna. Ovim putem pozivamo Vas da dovedete svoje najmlađe koji će se imati priliku izraziti uz stručno vodstvo.