Za 12 tisuća kuna razlike, na natječaju za održavanje javne rasvjete iduće četiri godine u Zoni 1 pobijedio nad Marex Elektrostrojem odnio je Locum. Firma čija je vlasnica i direktorica, Iva Domanovac Budija, dala je ponudu od 9 580 748 kuna, dok je Marex Elektroj ponudio 9 594 932 kuna (obje ponude bez PDV-a). Direktorica i jedna od četvero suvlasnika je Ana Baričić.

Procijenjena vrijednost natječaja iznosi 9,6 milijuna kuna bez PDV-a za razdoblje od četiri godine.

Locum je proglašen ekonomski povoljnijom ponudom, a prednost od 10 bodova su dobili formulom o koja se izračunava za vrijeme izlaska na hitnu intervenciju na kopnu. I dok Marex Elektrostroj o tome nije dostavio izjavu, Locum je izjavio da im treba 30 minuta.

Marex Elektrostroj izgubio je prvu zonu za održavanje javne rasvjete na natječaju 2014. godine kada je taj posao dobio Locum, dok su oni ostali na održavanju zone 2. Već godinama, Marex Elektroj je nositelj posla postavljanja blagdanske rasvjete.

Te dvije firme od samog početka se smijenjuju na tom poslu, s tim da je Locum obiteljski naslijedio NEC koji je otišao u stečaj.