Članica TK Zadar 08 Chiara Jerolimov danas je postala državna prvakinja u tenisu, nakon što je u finalu HEP Prvenstva Hrvatske do 16 godina, koje se ovog tjedna igralo u Požegi, pobijedila Anamariju Zorić rezultatom 6:0 6:0!

Pobjeda u finalu odraz je forme na cijelome turniru, kojim se Jerolimov „prošetala" bez izgubljenog seta, kao da ne igra protiv svojih vršnjakinja. U drugom kolu pobijedila je Splićanku Munivrana 6:1, 6:1, u četvrtfinalu je bila bolja od prve nositeljice Maje Brnić 6:2 6:2, a u polufinalu je svladala Luciju Turčić 6:0, 6:2. Najbolju igru prikazala je u finalu, u kojem protivnici nije dopustila niti jedan gem!

U finalu parova Chiara je jučer s Lunom Ivković pobijedila par Ivonu Riđan i Niki Tomeljak rezultatom 6:4 6:1, pa se tako Zadranka u svoj grad vraća kao dvostruka prvakinja!

Ovakvi rezultati iznenadili su samo one koji nisu pratili njezine dosadašnje rezultate. Jerolimov je, naime, krajem prošle godine bila dvostruka državna prvakinja u konkurenciji dvije godine starijih tenisačica, do 18 godina. Tamo joj je u finalu protivnica bila partnerica iz ovog natjecanja Luna Ivković. Bravo, Chiara!