Zadar, 18. svibnja 2022. - U centru Supernova Zadar smjestio se kutak za najbolji provod i najzabavnije igre koje najmlađi obožavaju. Igraonica Twister idealno je odredište za zabavu, ali i proslavu rođendana uz raznovrsnu ponudu programa.

Mnoštvo igračaka, zabavnih kutaka, pomno osmišljenih igara i društvo vršnjaka - vrijeme u igraonici Twister ispunit će sve želje i potrebe vaših mališana. Dok roditelji obavljaju shopping, djeca se, pod vodstvom i nadzorom stručnog osoblja igraonice, mogu bezbrižno zabavljati i uživati u omiljenim igrama. Ovo čarobno dječje carstvo fantastično je opremljeno trampolinima, topovima s lopticama, labirintima i brojnim drugim zanimljivim rekvizitima koji garantiraju sate dobre zabave. U zabavni Twister svijet dobrodošla su djeca svih uzrasta, od beba do djece starosti 12 godina. Maštoviti animatori svakoga će uputiti u igre prilagođene uzrastu i učiniti mu boravak u igraonici nezaboravnim iskustvom.

Posebno popularna usluga igraonice Twister je proslava rođendana koja će garantirano biti najzabavnija i najveselija u gradu. Bez muke i dodatnih obaveza, organizirajte rođendan u samo nekoliko jednostavnih koraka. Sve što trebate je rezervirati datum i odabrati neku od ponuđenih tema kao što su Star Wars, nogomet, Rainbow Unicorn Party i mnoge druge. Osoblje igraonice osigurat će vam 2 sata nezaboravne zabave u fantastično dekoriranoj rođendaonici uz tortu, grickalice, sokove, zanimljive igre, stručne animatore, a u ponudu su uključene i digitalne pozivnice.

Posjetite igraonicu Twister na prvom katu centra Supernova Zadar i uvjerite se da čarobna mjesta iz dječje mašte ne postoje samo u bajkama. Ugovorite termin rođendanske proslave ili dovedite dijete na druženje i zabavu u željenom terminu od ponedjeljka do nedjelje, od 9 do 21 sat. Dok će najmlađi uživati u omiljenim aktivnostima, oni nešto stariji bezbrižno će obaviti shopping ili druge dnevne obaveze, a osoblje igraonice pobrinut će se da boravak vaših mališana u igraonici Twister postane najljepša uspomena i omiljena zabava kojoj će se rado vraćati.