Učenica 3.A razreda razreda Gimnazije Vladimir Nazora Tijana Mandić osvojila je 1. mjesto mjesto na državnom natjecanju „Europa u školi", koje se održalo u Europskom domu u Zagrebu. Mandić se pod mentorstvom profesorice likovne umjetnosti Ivanke Radulić predstavila animiranim crtanim filmom „Budućnost tijela".

Europski dom Zagreb i Europski pokret Hrvatska, školske godine 2021./2022. organizirali su 28. međunarodno i nacionalno natjecanje „Europa u školi" na razini Republike Hrvatske. Okvirna tema natjecanja je bila Stvaramo održivu budućnost, a natjecanje je provedeno u likovnom, literarnom i glazbenom izričaju po dobnim skupinama kao i u posebnom zadatku multimedijalnog rada za sve dobne skupine. Podtema multimedijalnog rada, u kojemu je Mandić osvojila prvo mjesto, bila je Novi početak u Europi.

U sklopu proslave Dana Europe 9. svibnja 2022. godine u Europskom domu u Zagrebu je upriličena svečanost uručenja diploma i nagrada učenicima i njihovim mentorima uz prigodan program, prilikom kojega je bio prikazan i Tijanin animirani film.