Ministarstvo unutarnjih poslova poništilo je interni oglas za imenovanje načelnika Policijske postaje Biograd, koja je oglašena u paketu s PP Zadar, PP Benkovac-Obrovac i Postajom pomorske i aerodromske policije. Dok su te tri postaje dobile nove načelnike, u Biogradu je ostao privremeno postavljen načelnik Albert Šarin.

- Postupak se obustavlja zato što nijedan kandidat nije postigao zadovoljavajuće rezultate na provedenom testiranju, navodi se u odluci koju je potpisao ministar Davor Božinović. Kako doznajemo, rukovodeće mjesto u biogradskoj postaji htjela su dvojica kandidata.

Ministar je istog dana potpisao i objavu novog internog oglasa. Uvjeti koje kandidati za načelnika postaje moraju ispuniti su: visoka ili viša stručna sprema, najmanje 10 godina radnog iskustva na poslovima policije ili 8 godina radnog iskustva na poslovima specijalizirane linije rada za radna mjesta u specijaliziranim policijskim postajama te stečeno policijsko zvanje policijski inspektor ili viši policijski inspektor. Rok za prijavu je 8 dana od dana objave oglasa, 10. svibnja.