Sutra u 11 sati u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru održat će se završna konferencija projekta „ON TIME - Prevencijom i ranim otkrivanjem do učinkovitijeg liječenja raka debelog crijeva i raka dojke„ sufinanciranog iz Programa prekogranične suradnje Hrvatska - Bosna i Hercegovina - Crna Gora 2014.-2020.

Vodeći partner na projektu Zavod za javno zdravstvo Zadar prigodno organizira ovo događanje s ciljem predstavljanja realiziranih projektnih aktivnosti, ostvarenih projektnih rezultata, Nacionalnih programa ranog otkrivanja raka dojke i raka debelog crijeva te predstavljanja CATO softwarea instaliranog u Općoj bolnici Zadar.
Realizirane projektne aktivnosti te ostvarene projektne rezultate predstavit će prof. Jelena Ćosić Dukić, prim. Ljilja Balorda i dr. Ana Petrić govorit će o nacionalnim programima ranog otkrivanja raka dojke i raka debelog crijeva, a na kraju će Opća bolnica Zadar predstaviti CATO software.

U skladu s aktualnim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo o sprječavanju prijenosa bolesti COVID-19, tijekom događanja potrebno je održavati preporučeni tjelesni razmak. U slučaju nemogućnosti fizičkog prisustvovanja, na radionicu se moguće povezati i virtualno. Za dodatne informacije obratite se na e-mail adresu: [email protected]