Jedan od najpopularnijih pjevača regije Tony Cetinski nakon više od dvije godine dolazi na pozornicu Arsenala ove subote, 7. svibnja 2022.

Glazbenik koji nevjerovatnom lakoćom vlada pozornicom priprema poseban glazbeni show u ilirijinom Arsenalu. Tridesetogodišnja karijera, brojne nagrade i priznanja, rasprodane dvorane, bezvremenski hitovi, ali i ono najvrijednije, ljubav svoje publike, samo je mali dio Tonyjevog glazbenog opusa.

Koncert je najavljen u 22, a ulaz se otvara od 20.30 sati. Zadarska publika će moći uživati u omiljenim starim hitovima poput: "Blago onom tko te ima", "Ako to se zove ljubav", "Umirem 100 puta dnevno", "Kad žena zavoli", "Ja sam zaljubljen", "Tebe ne bih mijenjao", ali i u velikim hitovima kao što su "Krik" te "Mjesečar", „Laku noć".

Fantastično balansirajući pjesmama, i odličnim humorom, iz koncerta u koncert, zadovoljava sve glazbene apetite publike, koja sa sobom ponese samo najljepše uspomene.

Upravo najljepše uspomene čekaju vas na koncertu mjeseca u Ilirijinom Arsenalu!

Arsenal ovim koncertom zavrata proljetnu sezonu do jeseni kada spremaju nove glazbene poslastice.

Ulaznice možete kupiti u Arsenalu ili hitelu Ilirija - Biograd na Moru po cijenama: 200 kn (parter), 250 kn (parter s barskim stolom bez sjedalica), 300 kn (VIP standard), 350 kn (VIP premium).