U prometnoj nesreći koja se jučer dogodila u Ulici biskupa Juraja Dobrile na Plovaniji dvije su osobe lakše ozlijeđene, uključujući jednog maloljetnika od ukupno četiri koji su se nalazili na vozilu i motociklu.

Do prometne nesreće je došlo kada je 38-godišnja vozačica počela skretati lijevo bez da se uvjerila da to može učiniti bez ugrožavanja drugih sudionika u prometu. Iz suprotnog smjera nije bilo nikoga, ali ju je prije skretanja počeo pretjecati motociklist, maloljetnik s nepunih 18 godina, koji još nije niti položio potrebnu kategoriju za vožnju motocikla. On je sa svojim suputnikom 20-godišnjakom udario u prednji lijevi bočni dio automobila, nakon čega je pao na kolnik.

U prometnoj nesreći lakše ozljede zadobili su vozačica automobila i vozač motocikla. Srećom, od suvozača u automobilu, djece u dobi od 12, 10 i 9 godina nitko nije ozlijeđen. Nitko od sudionika nije bio pod utjecajem alkohola.

Policija je jučer intervenirala i zbog prometne nezgode na križanju kod Vruljice, kada je motociklist iz Zadra zbog nepridržavanja razmaka udario u automobil slovačkih registracija ispred sebe. Zabilježena je samo materijalna šteta.