U atriju palače Cedulin postavljena je izložba slika i oslikanih jaja Silvijane Dražović i njenog kolege kipara Borisa Cikača.

Poznata zadarska umjetnica zaslužna je za ovu izložbu, a njezina mašta i kreativnost unijele su pravi dašak proljeća i uskršnje vedrine u ovaj mali kutak na Poluotoku, ističu iz Turističke zajednice Grada Zadra. 

Izložba se može pogledati od 15. do 19. travnja.

Na Veliku subotu, Uskrs i Uskrsni ponedjeljak, večernji glazbeni program u palači Cedulin upotpunit će mladi zadarski pijanist Borna Pehar.

Tijekom ove tri večeri na Narodnom trgu nas također očekuju nastupi lokalnih glazbenika. Tako će u subotu nastupiti vrhunska klapa Niko, na sam Uskrs imat ćemo priliku poslušati Elenu Stellu & Ante Jeličić Trio, dok će na Uskrsni ponedjeljak glavni trg uljepšati grupa Infishando.

Svi glazbeni nastupi započinju u 19:30 sati.

Osim izložbe i glazbenih nastupa, Turistička zajednica grada Zadra je na Veliku subotu od 10 do 13 sati organizirala i promenadno kostimirano dijeljenje pisanica i promidžbenih materijala na Poluotoku za sve Zadrane i veliki broj turista koji se ovih dana nalaze u našem gradu.

- Pozivamo sve građane da iskoriste lijepo vrijeme koje je pred nama i posjete šaroliku izložbu te uživaju u večernjim glazbenim sastavima!, poručuju iz TZ-a.