Uređenje nogostupa uz Murvičku u režiji Odjela za komunalne poslove izaziva reakcije građana koji tuda prolaze ili voze. A njih je zbog otvorene trgovine Lidla prevelik broj u odnosu na prometnu infrastrukturu.

Prvo što se uočava je komična situacija postavljene oznake za pješački prijelaz koji se ne vidi - izblijedio je na potrošenom i ulegnutom kolniku.

 On će obnavljati u sklopu aglomeracije tek kada se dokrajči, a to će biti nakon što se na kanalizaciju spoji budući stambeni kompleks za koji je ostavljen novi izlaz na Murvičku (između Lidla i stare zgrade uprave).

U djelomično uređenom trotoaru ostavljeno je šest rupa za nova stabla u kojima su ostaci betona i škalje.  Službe Nasada morat će to iskopati da bi ih produbili, stavili zemlju i napokon ozelenili taj potez uz cestu koja zbog dodatnog prometa postaje opasna.

Izlazi iz sporednih cesta na Murvičku, nasuprot ulaza i izlaza s Lidla, traži novo rješenje kojeg bi zbog sigurnosti građana trebali postaviti nadležni u Odjelu za komunalne poslove, a da to nisu kamere i ležeći policajci.