Županijski vijećnik Zlatko Marasović pokrenuo je inicijativu da se za sada neimenovani vrh u Nacionalnom parku Paklenica, koji je prema svemu sudeći i najviši u Zadarskoj županiji, nazove Adžijin vrh.

Do sada se vjerovalo da je s visinom od 1.590 metara najvipi vrh Zadarske županije Kremen, kojio se nalazi u Lici zapadno od mjesta Mazin. Taj podatak navodi i Hrvatski planinarski savez na svojoj službenoj stranici. Međutim, prilikom katastarskih izmjena koje se provode u Nacionalnom parku, izmjereno je kako najviši vrh iznad Velikog Rujna, na Debelom brdu, završava na 1.597 metara visine, čime preuzima primat od Kremena.

- Predlažem da se angažira geodetska firma koji će na ovo pitanje dati nedvojben pisani odgovor, te ćemo napokon imati službenu potvrdu najvišeg vrha naše županije. Ukoliko bi se navedeni vrh zaista identificirao kao najviši vrh županije, a budući da on za sada nema ime, predlažem da taj vrh nazovemo „Adžijin vrh" u čast starigradskom svećeniku don Anti Adžiji. Ovaj zaljubljenik u prirodu puno je napravio za podvelebitski kraj, a okupatorska vojska ubila ga je 3. travnja 1944. godine kod Obrovca, naveo je Marasović, dostavljajući inicijativu u pisanom obliku.

Najviši vrh Velebita s 1757 metara nadmorske visine je Vaganski vrh, ali on se nalazi na području Ličko-senjske županije.