Policijski službenici Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom kojeg se sumnjiči za kaznena djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari.

Sumnjiči ga se da je u utorak oko 12.45 sati u Zemuniku kamenom oštetio osobni automobil, za vrijeme dok se 44-godišnji vozač kretao cestom. Nakon što je vozač zaustavio automobil, osumnjičeni je fizički nasrnuo na njega te ga pri tom vrijeđao i uputio ozbiljne prijetnje koje su kod oštećenog izazvale uznemirenost te strah i bojazan za osobnu sigurnost.

Potom se oštećeni udaljio sa svojim vozilom te se nedaleko zaustavio, a osumnjičenik ga je pratio te ponovno došao do njega i nastavio mu prijetiti.

Oštećeni je u službenim prostorijama policije podnio prijedlog za pokretanje kaznenog postupka zbog kaznenih djela Prijetnje i Oštećenja tuđe stvari, nakon čega je nad osumnjičenim 44-godišnjakom provedeno kriminalističko istraživanje te je zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela, protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.